Вторник, 07 Декември 2021 09:50

Заедно подкрепяме SOS детски селища България чрез услуга без аналог на българския пазар

Написана от Универсум В ЕООД
Оценете
(0 гласа)
Заедно подкрепяме SOS детски селища България чрез услуга без аналог на българския пазар Заедно подкрепяме SOS детски селища България чрез услуга без аналог на българския пазар SOS детски селища България

Благодарим на Вас - всички наши клиенти на услугата без аналог на българсия пазар, която превръща сложни технически изчисления,  в дейност за няколко минути.

Чрез Вас подкрепяме дейността на SOS детски селища България.

От октомври 2020 желанието ни да подпомогнем децата, нуждаещи се от помощ в България, придоби реален израз чрез един иновативен и лесен за употреба продукт без аналог за българския пазар:

Професионален лихвен калкулатор в левове при наличие на много дългове и много плащания

Ориентиран изцяло към изчислението на лихви по конкретни казуси с цялата им сложност, комплексност и законова обусловеност, клиентите ни вече са оценили удобствата на калкулатора, а единственото изискване към тях е подготовка на данните по казуса, определяне на приложимия закон и стартиране на изчисленията.

Калкулаторът предлага огромна палитра от възможности за обвързване на дългове с плащания като така се гарантира най-справедливото изчисление на лихви и главници.

Законите в България позволяват изчисленията на лихви и главници да се случват по възможно най-лекия и необременяващ начин за длъжника, но в същото време той е длъжен да определи този начин. С калкулатора всяко задължено лице може да съпостави варианти за погасяване чрез плащанията, между които да избере най-малко обременителния.

В случаите на едно плащане по много дългове без пълно погасяване на дълговете и без конкретизиране на платените задължения, калкулаторът вместо Вас ще приложи разпоредбите на ЗЗД относно лихви, главници и ще направи необходимото обосбяване на дълговете и плащанията по тях, използвайки информацията за това единствено плащане.

Това са само част от предимствата на калкулатора ни. Всички предимства можете да откриете тук.

Благодарни сме на всеки, който редовно ползва калкулатора за изчислението на професионални казуси!

Готови сме да направим всичко по силите ни, за да направим инструмента още по-добър за Вас и Вашите потребности, и да Ви превърнем във Верен партньор на SOS детски селища!

Така Вие и Вашата организация дарявате Надежда и подавате ръка на децата от SOS детски селища, като същевременно ползвате инструмент, който спестява много време и усилия на Вашите служители!

 

Избери и помогни!
Избери и помогни!

 

 

Прочетена 358 пъти Последно променена в Вторник, 07 Декември 2021 09:50

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.