Консултации

Консултации (6)

Готови решения, консултации и добри практики при управлението на Етажните собствености, които водят до желаните добри резултати.

Под-категории

Наеми в Етажната собственост

Наеми в Етажната собственост (5)

Консултации, свързани с получаването на наеми в Етажната собственост и тяхното справедливо и законово разпределение между собствениците!

Преглед на статии...
Кутии с комуникационно оборудване в Етажната собственост

Кутии с комуникационно оборудване в Етажната собственост (3)

В тази категория е нашият гид с насоченост преместването на комуникационното оборудване в мазето на Етажната собственост, вместо разпиляването му по етажите. Така ще можете да извършвате спокойно ремонти в Общите части, както и да се наслаждавате на спокойна обстановка без излишества.

Процесът е дълъг и сложен и изисква търпение и постоянство от страна на Управителния съвет, но при надлежно изпълнение на всички стъпки се постига крайната цел - премахване на кутиите в Общите части и тяхното поставяне в мазетата ако има все още нужда от тях.

Схемата за действие се състои от следните етапи като последователността е от съществено значение:

  1. Решения на Общото събрание, относно Комуникационното оборудване; N

  2. Уведомяване на съобщителните компании, относно взетите решения; N + 6 месецa

  3. Контрол от страна на Управителния съвет по спазване на взетите решения; N+10 месеца и N + 12 месеца

  4. Ежемесечно уведомяване и предупреждения за съставяне на Констативни протоколи на нарушителите при неспазване на решения на Общото събрание и Управителния съвет; След N + 13 месеца

 

За всеки елемент от схемата сме разработили примерен модел, който можете да адаптирате към конкретните нужди на Вашата Етажна собственост.

Моделите са проверени на практика като резултатът е премахване на 20 от 20 информационни кутии, разположени в общите части извън мазето на Етажна собственост в рамките на 1 гоина и 6 месеца.

При затруднение с адаптирането на документите, предлагаме услуга по тяхното адаптиране към Вашите нужди.

Преглед на статии...

Чрез бележката за плащане при професионален касиер, всеки съкооператор може ежемесечно да извършва дължимите периодични вноски за такса вход и фонд ремонти към Етажната собственост /входа/ при професионалния касиер.

Пакетът "Преминаване към професионален касиер" е еднократна услуга и не е обвързана с договор или последващи други услуги.

Извършват се всички необходими действия за моментално преминаване към ползване услугите на професионален касиер. Чрез преминаване към професионален касиер, Вашите съседи и съкооператори могат да плащат задълженията си към входа, практически от всяка точка на света и България!

Придвижването до етажни собствености в град София е включено в цената на основната услуга.

Услуга по доставка на оригинални документи на Етажната собственост. Услугата е предвидена само за 1 получател от Етажната собственост.

Услуга по адаптиране на безплатно предоставен документ в секция безплатни консултации за нуждите на конкретна Етажна собственост.

Винаги можем да направим допълнителна разпечатка на документацията по нашите услуги.

Когато въпросната разпечатка не е включена към основната услуга, можете да добавите тази услуга към основната услуга.

  •