Вторник, 07 Декември 2021 09:50

Запитване за цена по телефона

Написана от Универсум В ЕООД
Оценете
(0 гласа)
Запитване за цена по телефона Запитване за цена по телефона auction.bg

Видео

Запитване за цена по телефона Универсум В ЕООД

Доста често получаваме обаждане по телефона с конкретния въпрос колко ще ни струва да направим ревизия на входа и настояване за цена на момента? Запитванията не касаят само ревизиите но целия спектър от услуги, които предлагаме.

В много от случаите по телефон не можем да предложим конкретна цена, особено когато става дума за ревизии или услуги, в които цената зависи от обема извършена работа.

Дори и да дадем подобна "ориентировъчна" информация, тя може чувствително да се различава спрямо записаното в конкретната ни оферта за Етажната собственост, с което да се почувствате заблудени.

В случаите на комплексни услуги, като ревизиите, при запитване за цена дори и по телефон, събираме необходимата информация за подготвяне на оферта и в рамките до 3 работни дни на предоставения от Вас имейл изпращаме подготвената от нас оферта. За ревизиите дори имаме създаден специален формуляр, който се визуализира към услугата, който след като бъде попълнен от Вас ни предоставя всичко необходимо за изготвяне на оферта.

Услугите, за които цените в сайта са ориентировъчни, са комплексни услуги, които зависят от множество фактори. Това са услуги, които касаят финансите на Етажната собственост, било то от страна на Управителен съвет или Контролен съвет. Решението за ползването им  от Етажната собственост е колективно решение: на контролен съвет, общо събрание или управителен съвет и е немислимо да се случи без предварително изготвена конкретна оферта, в която да са описани всички наши условия, включително и цената.

В нашите оферти се стараем да бъдем изчерпателни и даваме отговор на всички Ваши въпроси във връзка с услугата, а в случай на неясноти сме на разположение да коментираме офертата и по телефон!

При останалите услуги, които касаят конкретен собственик, ползвател или обитател, или по своята същност са еднократни услуги, за които не се изисква колективно решение на Етажната собственост са с ясно упоменати цени на сайта. При тях имате на разположение също многообразие от начини за поръчка.

Благодарим за разбирането и уважението!

Прочетена 2165 пъти Последно променена в Вторник, 07 Декември 2021 09:50

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.