Вторник, 08 Февруари 2022 12:59

Преминаване към професионален касиер

Написана от Универсум В ЕООД
Оценете
(2 гласа)
Преминаване към професионален касиер Преминаване към професионален касиер https://www.easypay.bg

Пакетът "Преминаване към професионален касиер" е еднократна услуга и не е обвързана с договор или последващи други услуги.

Извършват се всички необходими действия за моментално преминаване към ползване услугите на професионален касиер. Чрез преминаване към професионален касиер, Вашите съседи и съкооператори могат да плащат задълженията си към входа, практически от всяка точка на света и България!

Услугата по никакъв начин не Ви обвързва с дългосрочен договор и такси, свързани с професионалния касиер.

Всички необходими такси са включени в цената на предоставената услуга.

Ако впоследствие не се използва услугата на професионалния касиер, няма каквито и да е периодични такси, които да представляват разход за Вас или Етажната собственост, която представлявате!

За всички Ваши въпроси във връзка с дейността професионалния касиер, можете да посетите следната секция:

Въпроси относно дейността на професионалния касиер във връзка с Етажните собствености

Професионалният касиер събира минимален комисион по тарифа, съобразно извършените плащания! Сумарно годишните такси, които се плащат на професионален касиер, съпоставени със сумите, които се плащат на действащите локални касиери във входовете са в пъти в по-малък размер! Пример: Вход с 23 апартамента плаща годишно на професионален касиер в рамките на около 50 лева такси и комисиони!

 

Услугата включва:

 • Създаване на имейл за нуждите на входа, ако такъв все още не е създаден /необходим е в комуникацията с професионалния касиер/;

 • Създаване на акаунт в информационната система на професионалния касиер;

 • Получаване на данните за приетите вноски за поддръжка и управление и Фонд Ремонт от Общото събрание на Етажната собственост за всеки самостоятелен обект. Отговорността за истиността на данните е на заявителя на услугата. При грешни данни, услугата се заявява повторно!

 • ВАЖНО! Дължимият комисион на професионалния касиер за услугата по събиране на вноските на Етажната собственост остава за сметка на Етажната собственост, а не на вносителя! Изчисляваме вноските така, че сумата внесена от всеки апартамент при професионалния касиер да отговоря на това което е гласувано като вноски на Общото събрание!

 • Създаване и ламиниране на бележки за всеки обект в Етажната собственост за плащане на дължимите месечни вноски. В бележките ще бъде отбелязан задължително Клиентският идентификационен номер - КИН на Етажната собственост, по който да се извърши плащането на дължимите вноски към Етажната собственост и необходим на професионалния касиер. При заявяване на услугата може да се избере освен КИН, да се отпечатва и IBAN, който отговаря на съответния КИН, по който вноските могат да бъдат превеждани при желание и по банков път; При банков превод следва да се внасят дължимите вноски за конкретния апартамент, като таксата за превода остава за наредителя.

 • Придружаване на управителя на етажната собственост / или титуляра на акаунта/ до близък офис на професионалния касиер, с цел потвърждение на акаунта /еднократната такса на професионалния касиер за потвърждение е включена в цената на пакета/;

 • Инструкции и обучение за ползване на услугите на професионалния касиер;

 

Заплащане:

Цената на пакета е 50 лв без опционалните елементи.

 • Предложената цена е валидна за Етажни собствености до 30 апартамента.

 • От 31 до 50 апартамента, при заявяване на услугата, количеството трябва да се умножи по 2.

 • От 51 до 75 апартамента, при заявяване на услугата, количеството трябва да се умножи по 3.

 • Над 75 апартамента, при заявяване на услугата, количеството трябва да се умножи по 4.

Придвижването до етажни собствености в град София е включено в цената на услугата.

За райони до 50 км от град София, към цената на услугата се добавят допълнителни 20 лв.

За райони до 200 км от град София, към цената на услугата се добавят допълнителни 50 лв, ако услугата и двете придвижвания могат да се осъществят в рамките на 1 ден.

За райони над 200 км от град София, към цената на услугата се добавят допълнителни 100 лв за транспорт и още 60 лв за нощувка.

 

SKU switch-to-pro
Brand Универсум В ЕООД
50.00
Условия за посещение на място:

Включване на IBAN:Тези продукти също може да представляват интерес за Вас.

Прочетена 6702 пъти Последно променена в Вторник, 08 Февруари 2022 12:59

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.