Професионален лихвен калкулатор в левове - как да заявим безплатен тестови период?

Оценете
(0 гласа)

Дали ще се заяви безплатен тестови период за 15 дни  на професионалния лихвен калкулатор или ще се поръча по-дълъг период за ползване, задължително трябва да се направи поръчка, която да придобие статус потвърдена и в рамките на 24 часа получавате потребителско име и парола за достъп до сайта, чрез които като заредите статията за професионалния лихвен калкулатор ще Ви се визуализира формуляра, в който можете да въвеждате Вашите данни.

Бързи инструкции в няколко стъпки за заявяване и ползване  на професионалния лихвен калкулатор:

  • Отворете страницата на калкулатора и намерете опциите и бутона за поръчане, както е оградено на примерната картинка тук:

  • Следвайте стъпките за създаване на поръчка, като веднъж направена поръчката, ще получите на предоставения email адрес потвърждение за създаването й.

  • След проверка и третиране на поръчката от наша страна ще получите на предоставения email адрес автоматично генерирани потребителско име и парола, с които можете да се идентифицирате в сайта, както и известяване, че поръчката Ви е потвърдена.

  • Идентифицирането в сайта се осъществява от началната страница на сайта. В дясно има секция, в която можете да въведете предоставените Ви потребителско име и парола.

  • След успешна идентификация в сайта, в основното меню ще се появи раздел  Моите поръчки:

  • След успешна идентификация в сайта, можете отново да отидете на страницата на калкулатора като вече ще имате достъп до формуляра, с който можете да извършвате неограничен брой изчисления в рамките на заявения период.

  • Достатъчно е да изберете секция Счетоводни услуги, за да попаднете на статията на калкулатора с възможност да ползвате формуляра с изчисленията:

Прочетена 118 пъти Последно променена в Вторник, 07 Декември 2021 09:50

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

  •